Menu weselne

Zapoznaj się z naszym menu weselnym


Wybierz:


Zupa (do wyboru):
  • Rosół z makaronem
  • Krem z białych warzyw
  • Krem z brokuł
  • Krem z pomidorów
  • Krem z podgrzybków

 

Danie glowne (3 pozycje do wyboru 100%,50%,50%)
  • Rolada wołowa
  • Rolada wieprzowa
  • Roladki drobiowe ze szpinakiem i serem fetą
  • Sakiewki drobiowe nadziewane suszonymi pomidorami i serem
  • Karczek marynowany w ziołach
  • Udka faszerowane warzywami,szpinakiem lub grzybami
  • De volaille z masłem
  • Pieczeń z indyka
  • Polędwiczki wieprzowe marynowane w miodzie i czosnku
  • Pałeczki z kurczaka w sosie porowa -szafranowym
  • Pieczeń z brokułami
  • Dorsz w chrupiącej tempurze
  • Łosoś pieczony w ziołach
  • Roladki soli z łososiem
  • Mirona z sosem cytrynowo – koperkowym

 

Dodatki skrobiowe (do wyboru 2 pozycje )
  • Kluski śląskie ,
  • kluski ciemne,
  • ziemniaki z wody ,
  • ziemniaki pieczone z boczkiem,
  • frytki,
  • ryż z warzywami ,
  • kasza gryczana z cebulą,
  • kasza kuskus z marchewką .
Dodatki (do wyboru 3 pozycje )
  • Marchewka z pomarańczą ,
  • kapusta zasmażana ,
  • kapusta czerwona z boczkiem,
  • buraki z chrzanem,
  • surówka z selera,
  • surówka z białej kapusty ,
  • kalafior panierowany .
Sosy (opcja dodatkowa )
  • grzybowy,
  • pieprzowy ,
  • serowy,
  • brokulowy,
  • myśliwski
Deser (1 pozycja do wyboru)
  • Mus truskawkowy na cieplo z lodami
  • Mus czekoladowy z bitą śmietaną i płatkami czekolady
  • Mus waniliowy z karmelizowanymi orzechami
  • Tiramisu

 

Zimna plyta (do wyboru 9 pozycji )
  • Półmisek mięs pieczonych i wędlin
  • Pasztet z dziczyzny z żurawiną
  • Tymbaliki drobiowe
  • Szynka z puchem chrzanowym w galarecie
  • Ozorki w galarecie
  • Ryba w galarecie nadziewana brokułami
  • Salatka grecka
  • Salatka brokułowa
  • Salatka z grilowanym kurczakiem
  • Salatka ryżowa z tuńczykiem
  • Salatka jarzynowa
  • Śledź w oleju
  • Śledź w śmietanie z ananasem
  • Śledź po meksykańsku
  • Śledź w musztardzie i miodzie
  • Kulki rybne
  • Ryba po grecku
  • Tatar z łososia wędzonego
  • Trojsmak rybny w białej galarecie
  • Caprese z sosem balsamico i bazylią
  • Deska serów mix
  • Tortilla z paluszkami krabowymi
  • Tortilla z szynką i twarożkiem
  • Sakiewka z ciasta francuskiego ze szpinakiem
  • Pieczarki w tempurze
  • Pikle
  • Nugetsy z dipem czosnkowym
  • Skrzydełka pikantne z dipem miodowym
  • Panierowany camembert z żurawiną

 

Kolacja I (do wyboru 1 pozycja )
  • Udziec pieczony w całości ,ziemniaki pieczone , kapusta zasmażana serwowany na sali przez szefa kuchni .
  • Rolada z kurczaka nadziewana serem w sosie pieczarkowym z puree ziemniaczanym oraz surówką.
  • Policzki wołowe z duszonymi warzywami oraz puree ziemniaczanym z prażoną cebulą i surówką .
  • Pieczone udko z sosem porowym na kaszy gryczanej w asyście kalafiora .

 

Kolacja II i III ( do wyboru po 1 pozycji )
  • Żurek staropolski
  • Bigos staropolski
  • Barszcz z krokietem ,z pasztecikiem lub z uszkami
  • Kwaśnica z wędzonym żeberkami
  • Gulasz mięsny
  • Gulasz myśliwski
  • Zupa Meksykańska
  • Risotto z kurczakiem i warzywami

 

Dodatkowe opcje
  • Fontanna czekoladowa z owocami i innymi dodatkami
  • Wóz wiejski
  • Kompozycje kwiatowe
Pozostale
  • Napoje owocowe , woda niegazowana bez ograniczeń
  • kawa,herbata bez ograniczeń
  • Napoje gazowe płatne

 

Powrót